Home
Rebalancing
Waarom
Werkwijze
Sessies
Contactgegevens
Route
Info
Links

Wat is Rebalancing®

  • Rebalancing is een dynamische ‘hands-on’ benadering om je door bewust-zijn weer in contact te brengen met je oorspronkelijke energie. Rebalancing gaat ervan uit dat liefde en respect voor jezelf beginnen met het leren houden van je eigen lichaam.

  • Rebalancing is geen medisch beroep en ook geen vorm van psychotherapie. Het is niet speciaal gericht op ziekte of gezondheid en ook niet op het veranderen van de psyche.

  • Maar Rebalancing kan je wel inspireren om aanwezig te zijn met alles wat is. Vaak hebben we een mentale benadering omdat er iets is dat we niet willen of kunnen voelen. Emoties die lange tijd verdrongen worden verstarren in de vorm van gespannen spieren en een onnatuurlijke houding. Je zou kunnen zeggen dat je leven zich als een patroon weeft in en door je lichaam. Aan een lichaam zie je wat iemand over zichzelf denkt en hoe die dat voelt. Rebalancing brengt je daar naar toe, waardoor het een bewuste ervaring wordt. Door lichaamsgerichte therapie kom je dichter bij voelen dan door denken en spreken.